Logo swvzout

Kalender

Kalender

Kalender

Kalender

Studiemiddag

Locatie: Online via ZOOM

woensdag 31 maart 2021 tussen 14.00-17.00 uur

Voor onderwijsprofessionals in onze regio organiseert swv ZOUT jaarlijks verschillende studiemiddagen. De middagen zijn een waardevol moment voor inhoudelijke verdieping en inspirerende ontmoetingen.

Beste directeuren, IB’ers en leerkrachten, 

Basisondersteuning in jouw regio

Denk jij mee over een betere basisondersteuning?

ZOUT werkt aan een helder onderscheid tussen basis- en extra ondersteuning. Op die manier kunnen we de ondersteuning voor onze leerlingen versterken. En daar hebben wij jullie hulp voor nodig!

De studiemiddag steken wij eenmalig anders in, om met elkaar in gesprek te gaan over de basisondersteuning.

Aangezien jullie hier dagelijks in de praktijk mee te maken hebben, hebben we jullie input nodig!

Wil je helpen dit beleid te bepalen? Kom dan digitaal langs op woensdag 31 maart!

We willen jullie de ruimte geven om elkaar (digitaal) te ontmoeten en van elkaar te leren. Op de studiemiddag zelf zijn er drie blokken van één uur om je op in te schrijven. Je bent dus deze middag één uur aanwezig.

In dit uur geven we jullie de gelegenheid om ervaringen en voorstellen rondom de basisondersteuning te delen. Daarnaast willen we jullie de ruimte geven voor meer ontmoeting en uitwisseling.

We gaan in verschillende groepjes uiteen om kennis te delen (én natuurlijk te ontvangen) over jullie ondersteuning op de scholen.

Voorafgaand aan de bijeenkomst volgt een korte huiswerkopdracht. Deze zal maximaal één uur tijd in beslag nemen. We komen zo snel mogelijk terug op de exacte invulling hiervan, maar we kunnen vast verklappen dat dit gaat helpen om te leren van elkaar als scholen.

Aanmelden kan tot dinsdag 23 maart 12.00 uur – aanmeldformulier

Daarna wordt de indeling gemaakt en ontvang je van ons een mail met het tijdstip (uur) waarop je bent ingedeeld en de huiswerkopdracht.

Graag tot 31 maart! Wij hopen velen van jullie te zien.